Week van de provinciedomeinen

Week Van De Provincidomeinen
9 april 2018 - 15 april 2018

Tijdens de Week van de Provinciedomeinen is er van maandag tot en met vrijdag elke namiddag van 14u tot 16u een ander avontuur gratis te beleven in het Sportcentrum De Boerekreek.

  • Maandag 9 april      Gratis yogales

Samen met de lesgever leer je het yogapad kennen. Dit yogapad leert de beginnende yogi eenvoudige yogahoudingen te doen op verschillende plaatsen aan de Boerekreek.

Schrijf je hier in

  • Dinsdag 10 april      Huifkartocht rond de Boerekreek

Tijdens de Week van de Provinciedomeinen is er van maandag tot en met vrijdag elke namiddag een ander avontuur te beleven in het sportcentrum De Boerekreek. Op dinsdag reis je gratis met de huifkar rond het domein.

Schrijf je hier in

  • Woensdag 11 april      Fiets rond de Boerekreek

Het sportcentrum De Boerekreek is de uitgelezen uitvalbasis om een mooie fietstocht te maken. Stippel je eigen route uit via fietsknooppunten of volg een van de mountainbikeroutes.
Je fietst in de omgeving van de Boerekreek, Oostpolderkreek en Bentillekreek vaak langs of op de dijken. Je ontdekt de waterrijke geschiedenis van het polderlandschap en de kreken.
Heb je zelf geen fiets? Geen probleem. Wij hebben voldoende fietsen gratis ter beschikking.

Schrijf je hier in

Donderdag 12 april      Arrow Battle gratis

Hou je van avontuur en spanning? Met deze intensieve challenge waan je je even terug in de Middeleeuwen. Bepaal samen een tactiek en leid jouw team naar de overwinning. Maar pas op! Anderen liggen op de loer om ook jou te pakken. Arrow Battle is een tactisch spelmet echte bogen en speciale pijlen. Het is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Je ervaart minstens zoveel adrenaline maar zonder de vieze vlekken en blauwe plekken. Je schakelt de tegenstanders uit door ze met een pijl te raken. Dankzij de soft tops op de pijlen en extra gezichtsbescherming voor de deelnemers is dit spel volkomen veilig en doet het geen pijn!

Schrijf je hier in

  • Vrijdag 13 april      Wandel rond de Boerekreek

Wandeltocht doorheen de omgeving met vragenlijst.

Schrijf je hier in