Pisteverhuur

5 juli 2018 - 5 juli 2019

Elke donderdagavond van 19:00 uur tot  21:00 uur is de piste beschikbaar om te rijden. Je reserveert per e-mail ten laatste voor 14:00 uur op dezelfde dag.

Er worden maximaal 4 ruiters in de piste toegestaan per uur. Op momenten dat de piste gedeeld wordt, kan er enkel dressuurmatig gereden worden.

 

Overdag kan er elke weekdag gereden worden tussen 12u en 14u en op maandagvoormiddag. Reserveer steeds via mail enkele uren vooraf.

 

Er  kan per keer aangerekend worden of er wordt met een beurtenkaart gewerkt. Deze beurten of beurtenkaarten worden steeds achteraf gefactureerd.

Een beurt bedraagt € 5/uur

10-beurtenkaart = € 45

20-beurtenkaart = € 85

30-beurtenkaart = €120.

Een beurtenkaart blijft 1 jaar geldig vanaf de eerste ingebruikname.

 

Indien je de piste alleen wilt gebruiken moet je in het bezit zijn van een rijvaardigheidsbewijs(min. A-brevet) en een verzekeringsbewijs (BA en fam verzekering) Je kan dan zelf een lesgever meebrengen of een springparcours opzetten om te trainen.

Het privégebruik van de piste bedraagt: € 20/uur.

Je reserveert steeds per e-mail.

 

Ook verenigingen en zelfstandig gediplomeerde lesgevers kunnen de piste onder deze voorwaarden afhuren. Als Oost-Vlaamse club krijg je ook nog eens korting. (of indien je meer dan 10 uur afhuurt)

 

Een pony huren kan enkel als je in het bezit bent van een V.T.S. - diploma initiator of hoger, of een attest manegehouder. Dit kan voor €6/uur.

 

Let wel op, wie jonger dan 18 jaar is moet steeds vergezeld worden van een volwassen persoon die kan paardrijden. (zie bovenstaande vereisten)

 

Ook het solarium kan gebruikt worden voor €2/halfuur.

 

Meer info in de brochure “Sporten & verblijven in een uitzonderlijke omgeving”, te bevragen aan het onthaal, telefonisch op het nummer 09 218 96 73  of via email naar  boerekreek@oost-vlaanderen.be.