Oost-Vlaanderen Zomert

Fietshappening
26 augustus 2017

 

zaterdag 26 augustus en zondag 17 september

Oost-Vlaanderen Zomert

De Provincie Oost-Vlaanderen is met sportcentrum De Boerekreek, domein Het Leen en streekcentrum Huysmanhoeve sterk vertegenwoordigd in toeristisch Meetjesland. Drie zomerse dagen kan je in 2017 met de fiets van het ene provinciale centrum naar het andere om er drie keer te genieten van alle (natuurlijke) troeven waar de Boerekreek, Het Leen en de Huysmanhoeve over beschikken. Drie thema's, drie keer typisch Meetjesland, drie keer van het beste wat de provincie Oost-Vlaanderen in zich heeft en drie keer toch heel anders.

Start tussen 10.00 uur en 12.00 uur en fiets in groep, als familie, vereniging, met vrienden of alleen. Heb je geen fiets? Geen enkel probleem, want op iedere startlocatie is er een mogelijkheid om een fiets te huren! Ben je een G-sporter? SUPER! Geef ons een seintje (boerekreek@oost-vlaanderen.be), en je aangepaste fiets zal klaar staan op de startlocatie. 

P R O G R A M M A

Zaterdag 26 augustus: de Muziekroute vertrekt vanuit sportcentrum De Boerekreek en staat in het teken van de muziek. Drie locaties en drie keer muzikaal verwend worden...(44,9 km)


In de Boerekreek en in de Huysmanhoeve gaat het optreden bij regen binnen door! 
Start fietsverhuur en verdeling van de route op de Boerekreek vanaf 9u30 tot 13u.

Zondag 17 september: de Sportroute vertrekt vanop provinciaal domein Het Leen dat zijn deuren opengooit. Drie keer sportief genieten op je fietstocht, al kan je je ook wel eens verwachten aan een rustige volkssport op één van de drie locaties. (50,5 km)
  • Het Leen: Fietszoektocht
  • Huysmanhoeve: Volksspelen
  • De Boerekreek: Gratis sportinitiaties (watersport, ruitersport, avonturensport,...). Het volledige programma vind je hier

CATERING:

  • In Het Leen zal de cafetaria telkens open zijn van 10.00 uur tot 21.00 uur. (september tot 20.00 uur)
  • In De Boerekreek zal er aan de kreek een bar aanwezig zijn. Op 17 september kan je tussen 12.00 uur en 14.00 uur genieten van een heerlijke spaghetti in de refter!
  • In De Huysmanhoeve zal de cafetaria open zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Het startpunt is ook telkens het eindpunt.


 T A R I E V E N: Online inschrijving of ter plaatse

  • Ik huur een fiets ter plaatse: € 10,00
  • Wij zijn met minstens 15 personen: -20% op totaalbedrag.
  • Ik schrijf me gratis in (hoeft niet maar mag)


C O N T A C T: Bel of mail voor een antwoord op al jouw vragen.

Inesse Khodja

09 218 96 73

inesse.khodja@oost-vlaanderen.be 
Schrijf je nu in!