Afya kampen

Afya kampen
30 juli 2018 - 3 augustus 2018

Logo AfyaAfya

Er worden in de zomer niet alleen kampen georganiseerd door ons. Ook Afya heeft de mogelijkheid om hier kinderen een onvergetelijke tijd te geven. 

Afya is een organisatie van de gezindsbond en staat bekend om zijn laagdrempelig bewegingsaanbod voor kinderen en jongeren. Hun activiteiten rusten dan ook op drie belangrijke pijlers.

> Participatie: Jongeren hebben inspraak in de ontwikkeling van de programma's. Participatie betekent ‘deelnemen’ maar ook ‘deelhebben’.

> Ontmoeting: Met ontmoeting willen we de aandacht vestigen op de waarden van sport en spel als onderschatte functies in een samenleving. Ontmoetingen in een uniek kader met sportieve, creatieve, culturele of educatieve accenten zijn ideaal om leeftijdsgenoten te leren kennen, maar ook om er mee te leren omgaan.

> Begeleiding: Met deskundige en pedagogische begeleiding staat AFYA garant voor activiteiten die leuk, leerrijk, actief en sociaal gericht zijn. AFYA investeert via eigen vorming in jongeren.


 PaardrijdenAfya paardrijden

Je vertoeft een hele week tussen jouw lievelingsdieren in De Boerekreek. Op basis van een kleine praktische proef maak je maandagmorgen een groepsindeling (naargelang leeftijd en paardrijd-niveau deelnemers). Het is geen probleem als je nog geen notie hebt van paardrijden, ook als beginner kan je hier de kneepjes van het vak leren. We rijden dagelijks 2 uren paard. Op het programma staan zitoefeningen, zelfstandig rijden, sturen en overgangen maken, teugelvoering, galop en draf rijden en springen. Daarnaast gaan we in de stallen dagelijks 2 uren aan de slag om te helpen met de verzorging van de paarden.

Uitblinker: Op vrijdag eindigen we om 17u met een heuse slotshow met jou in de hoofdrol voor (groot)ouders, broers en zussen. Einde van de jeugdvakantie is voorzien om 18u.-

 

Afya Youtube sterWord een YouTube ster

Ja, ook jij kan een Youtube ster worden.

  • Je schrijft samen een scenario
  • Ontdekt je mooiste glimlach om voor de camera te staan
  • En monteert alles tot een flitsend geheel waarmee je absoluut kan scoren.

Acteren, monteren en profileren… gegarandeerd ontdek je een van jouw talenten.

Uitblinker: Vind je weg doorheen de vele online trends en maak van jouw YouTube kanaal een succes.

 

Escape roomAfya Escape room

Hou jij ervan om raadsels te ontrafelen, puzzels op te lossen, cryptische aanwijzingen te volgen, verbanden te zoeken, samen te werken,…? Dan moet je er ongetwijfeld bij zijn op dit jeugdkamp! Maandag tot en met donderdag krijg je dagelijks een heuse escape-opdracht voorgeschoteld: binnen de opgegeven tijd met jouw team ontsnappen (uit een ruimte). Wie kan het vaakst ontsnappen?

Ook op het programma: 

  • een superspannend bosspel
  • teambuilding
  • levende gezelschapsspelen
  • een avondje lasergamen

Uitblinker: Je mag ook jouw eigen creativiteit helemaal botvieren op dit kamp want jouw mede-kampgenoten mogen op vrijdag jouw escape room spelen en oplossen!

 

Praktische info

Alle prijzen en meer informatie vind je hier:

http://www.afya.be/